DERMAPEN 4


Världsledande microneedling med Dermapen 4™.


Dermapen 4™ levererar det ultimata inom avancerad microneedling och kan skapa häpnadsväckande 1 920 punkteringskanaler per sekund, upp till 104 % snabbare än andra microneedling-enheter.

All funktionalitet, som hastighet och djup, kan styras med en knapptryckning för tillförlitliga resultat. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4TM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.


Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.


Med Dermapen4 kan man behandla:


Huduppstramning och -föryngring

fina linjer och rynkor

stora porer

oren hud och acne

milier

keratosis pilares

pigmenteringar

ärr inklusive acneärr

kirurgiska ärr och brännskador

hudbristningar

alopecia.


Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.
Före- och efterbilder