Hornsgatan 116 - 117 26 Stockholm - 08-7200660 - 070-7230992 - caroline@snygging.com

EXUVIANCE

Exuviance, det bästa din hud kan få!

 

Exuviance är ett medicinskt dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Det är detta företag som uppfann Alpha Hydroxyacid teknologin (AHA). Ägare till företaget är de världsberömda professorerna Dr Eugene Van Scott och Dr Ruey Yu. De har mer än 100 världspatent på sina produkter. Många kosmetiska företag “leasar” företagets patent, t ex L’Oreal, Avon, Estee Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation och Murad. Nu lanserar Exuviance en helt ny generation av AHA genom en exklusiv Poly Hydroxy-Acid (PHA) som passar till alla hudtyper, även känslig hud. PHA är en revolutionerande uppfinning för Din hud som bara finns hos Exuviance.

 

 

Varför Exuviance fungerar

 

Eftersom Exuviance är ett medicinskt företag finns det inget “Hokus-Pokus”. Allt är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat.Tryggt och effektivt. Det är inte styrkan på AHA-syran som avgör resultatet. Tvärtom kan en för stark syra ha negativ effekt. Det är kombinationen av Exuviance skonsamma syror som ger resultat. T.o.m. personer med ömtålig hud kan använda produkten och få ett fantastiskt resultat. Och huden blir inte torr av PHA, som av de flesta andra AHA-produkter på marknaden. Dessutom innehåller Exuviance dagprodukter solskyddsfaktor 15, för att skydda huden mot de farliga UV-strålarna som hela tiden förstör vår hud.

 

Glukonolaktone, en PHA, är en naturligt förekommande sockersyra i huden. Den innehåller många hydroxygrupper som gör att den tillför huden mycket fukt. Tack vare molekylens storlek tränger den långsamt och skonsamt igenom huden. Därför kan alla använda Exuviance, även de med känslig hud.

 

Glukonolaktone ger även huden:

Cellnäring

Antioxidanter

Mjukhet

PHA minskar tecknen på hudåldrande som beror på UVAoch UVB-strålning.

Exuviance, det bästa din hud kan få!

Nya generationen av AHA heter PHA

 

 

Hur Exuviance fungerar

 

Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hud lagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Det ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till översta hudlagret fastnar under detta kompakta lager med döda hudceller. Exuviance löser och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kommer fram. Härvid får huden ett jämnare och renare utseende precis som hos yngre hy. Exuviance tillför också fukt till huden, vilket gör att den känns mjuk och jämn. Därför kan den inledande användningen av Exuviance Skin Care System medföra en synlig fjällning och peeling av huden. Detta inträffar normalt inom de två första veckorna och kan pågå i upp till två veckor. Reaktionen är helt normal och är ett tecken på att exfolieringen av de översta, döda hudlagren har förbättrats. Om detta leder till irritation, bör användare av Exuviance i början använda produkterna mindre frekvent kanske en gång dagligen istället för två gånger dagligen, eller varannan dag och återgå till full användning så snart huden tål det.

Det är viktigt att du vårdar huden för att hejda hudens åldrande. Med rätt hudvård får huden spänst och bevarar sin ungdomliga lyster längre. Det är lättare att förebygga en rynka än att få bort den. Ju tidigare du börjar med Exuviance, desto längre håller du kvar ditt ungdomliga utseende.

Exuviance har vetenskapligt dokumenterat att rynkorna minskas med ca 30%, om man dagligen använder Exuviance produkter. Ju längre tid Du har använt produkterna, desto bättre resultat uppnår du.

 

Exuviance hjälper! Observera att det kan uppstå en negativ effekt under den första tiden. Det beror på att Exuviance också rengör på djupet. Den akne som Du skulle ha fått under de kommande veckorna, bryter ut redan första veckan. Efter detta blir emellertid Din hy bara bättre och bättre. Den kommer att stråla!

© Copyright 2015. All Rights Reserved.